RRETH NESH

ARMET

FUNKSIONET

LOJRAT

STAFI

KONTAKTO

JAPIM ME QERA DHE SHESIM SISTEME LASER TAG

Smart RGB 9

Shirit RGB inteligjent

SOFTWARE Android e Win

Sensore brenda Armes

PRIZEM -sistem optik hibrid

Batteri e karikues Smart Li+

Duke pajisur armet me sensorë tani ju mund të dënoni hileqaret duke goditur armën e tyre. Kjo do t'ju lejojë qe te fitoni kohë për neutralizimin armikun tuaj.

Sistemi optik hibrid  "Prism" i eshte nënshtruar një numri të testeve të detajuara. Si rezultat, ne kemi marrë certifikatën e sigurisë fotobiologjike të pajisjeve tona.

Koha mesatare e rikarikimit për pajisjet është rreth 1-3 orë. Eshte dicka shume e mirë për ata që kanë duan te karikojne pajisjet ne nje kohe sa më të shkurtër .

Gjenerata e 9 e sistemeve Laser Game me te gjitha karakteristikat më të mira te jep mundësinë për të parë procesin e lojës nga një këndvështrim tjetër.

Më shumë funksione dhe opsione, tani shiriti peshon vetëm 220 gram. Ne garantojmë deri në 48 orë të funksionimit autonom.

Programuesit tone kane shpikur një sistem të gradave, vlerësimeve te arritjeve te lojtarëve, i cili do të shtojë konkurrencën gjate lojes.

pse duhet te zgjidhni sistemin tone?

ja  disa nga funksionet e vecanta  te lojes me armatimet tona

 • Teknologji inteligjente RGB gjenerata e 9nte
 • Shirit koke inteligjent  RGB
 • Lidhes wireles inteligjent
 • Skeda baze dhe mikroteknologji te besueshme
 • Software per Android dhe Windows
 • Display OLED
 • Sensor brenda ne arme
 • Sistem optik hibrid PRIZM
 • Tinguj audio te personalizueshem
 • Skenare te ndryshem Zombie, Terminator etj
 • Anti rikoshet dhe sistem qe bllokon hileqaret

Laser Game Albania

www.lasergamealbania.com

Realizuar nga :

© 2016 Te drejta te rezervuara.